Turneringar i League of Legends 2019

League of Legends är ett av världens, om inte världens största e-sportspel. Det är därför logiskt att i denna e-sportregerande värld vi lever i så förekommer det stora turneringar. Det finns flertalet olika turneringar i League of Legends. I år precis som de tidigare åren finns en rad olika att ta del av.

Vi kan börja med de internationella turneringarna, den kan delas in i fyra stycken turneringar. 2019 Mid-Season Invitational. Därefter så kommer 2019 Rift Rivals, 2019 Season World Championship och sist men inte minst All-Star Event 2019. De delas in i olika delar då de spelas under olika tidpunkter av 2019,

“Play-In Regions” turneringar

Play-In Regions turneringar är de turneringarna som spelas i de olika regionerna som du kan spela i, de kan se lite olika ut beroende på vilken region du spelar i. I Brasilien spelas bland annat Summer Playoffs och Winter Playoffs medan i Japan spelas Spring Playoffs och Summer playoffs.

Play-In Regions turneringar är turneringar som spelas i vissa delar av världen under en viss tid på året. Skillnaden mot World Cup är att inte hela världen kan kvalificera sig till den utan bara de som befinner sig i de specifika regionerna vilka är: Brasilien, CIS, Japan, Latinamerika, Oceanien, Sydöstra Asien, Turkiet och Vietnam.

LMS turneringarna, bara för mästarna!

League Master Series, som förkortas LMS, är den ligan som bara spelas av professionella spelare, i Taiwan, Hongkong och Macao. Det är åtta lag som spelar mot varann där de fyra bästa går vidare till playoffs. I toppen låg J Team med en vinstmarginal på 100 % i omloppet av 5 matcher.

Tvåa kom ahq e-Sports Club med fyra vinster och en förlust, vilket gav vinstmarginal på 80 %. Trea kom Hongkong Attitude, de hade tre vinster samt två förluster vilket lämnade dem på 60 % vinstmarginal. Det sista laget som gick vidare var G-rex med en 40 % vinstmarginal. De hade två vinster och tre förluster.

Comments are closed.